Deze heerlijke lekkernij brengt het beste van de natuur samen in één verfrissend hapje. De sappige, zoete mango’s, boordevol vitamine C en antioxidanten, vormen de perfecte basis voor deze gezonde bevroren yoghurt.
Info
Ingrediënten
250 gram mangostukjes uit de diepvries bevroren
2.5 volle yoghurt
2 eetlepels honing
0.5 stuk mango
Bereiding
Schil de verse mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakken langs de pit af. Snijd de plakjes in dunne reepjes, zodat spaghetti ontstaat.
Doe de mangostukjes met de yoghurt en de honing in de blender en draai tot een stevige, bevoren smoothie.
Schenk in glazen en verdeel er de spaghetti van mango over.
Na verloop van tijd kan het een uitdaging zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Sociale netwerken kunnen veranderen, en soms is het lastig om nieuwe (...)
Het is herfst! Dit is het seizoen van warme truien, dampende mokken thee en knusse avonden bij de open haard. Het is ook het perfecte moment om uzelf (...)
De provincie Overijssel biedt tal van mogelijkheden voor culinaire ontdekkingen, of u nu kiest voor verfijnde gastronomie of liever budgetvriendelijk (...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok