Deze s’mores skillet zijn perfect om de barbecue mee af te sluiten. Naast de klassieke marshmallows en biscuits, gebruikt dit recept ook bananen, walnoten en ananas voor de vulling.
Info
Ingrediënten
½ zak marshmallows
2 bananen
⅛ ananas (in blokjes gesneden)
8 Oreo koekjes of kleine biscuits
1 deciliter chocoladesaus
1 scheutje appelsap
40 gram walnoten of pecannoten
Bereiding
Verwarm de barbecue voor op 175 graden.
Pel de bananen en snijd in niet te dunne plakken.
Verdeel de plakjes banaan en de ananasblokjes over de bodem van een vuurvaste schaal en schenk er de chocoladesaus en het appelsap overheen.
Verdeel er de noten overheen en leg er een gedeelte van de (gebroken) koekjes op.
Leg er de marshmallows op en zorg dat de bovenkant volledig bedekt is.
Plaats op het rooster van de barbecue en laat in ongeveer 10-15 minuten goed warm worden. De marshmallows zullen dan mooi zacht zijn geworden.
Serveer de schaal S’Mores in zijn geheel en serveer er koekjes en lepeltjes bij. Aanvallen maar!
Tip: Serveert u de S’Mores voor uitsluitend volwassenen, vervang het appelsap dan eens door een lekkere scheut whisky of uw favoriete likeurtje.
Deze vegetarische pasta met courgette wordt uw nieuwe lievelingsrecept. Het gerecht is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook heerlijk en voedzaam. (...)
Een frisse dorstlesser met de heerlijke smaken van citroen, aardbei en sinaasappel. Deze verfrissende combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen(...)