Spaghetti en garnalen in een recept zijn heerlijk met elkaar. Probeer ook eens dit heerlijke romige pasta recept met gamba’s en crème fraîche! Wanneer zet u deze spaghetti met garnalen op tafel?
Info
Ingrediënten
400 gram Honig mix voor macaroni en spaghetti
300 gram pipe rigate
2 knoflook
20 gram basilicum
1 stukje (rode) ui
200 gram crème fraîche
500 gram roze gepelde garnalen van Klaas Puul
1 stukje citroen
Bereiding
Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Pel en pers de knoflook. Pluk de blaadjes van de basilicum, hak de steeltjes fijn en scheur de blaadjes. Pers het sap uit de citroen.
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui samen met de knoflook en de basilicumsteeltjes. Voeg na 3 minuten de garnalen toe en bak al roerend 3 minuten door. Voeg de pasta, de roerbakgroente, de crème fraîche, het citroensap en de helft van de basilicumblaadjes toe en laat op laag vuur nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Roer regelmatig door.
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de resterende basilicum.
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Voor veel 50-plussers wordt lezen niet alleen een hobby, maar ook een manier om verbonden te blijven met anderen en(...)
Als u op zoek bent naar een reis die natuur, geschiedenis en romantiek combineert, dan is Oostenrijk de ideale bestemming. Van het iconische Schloss S(...)
Koningsdag. De een trekt er vroeg op uit met een oranje hoed en een volle tas, de ander blijft liever ver van de drukte vandaan. En dat is allemaal pr(...)
Feestelijk ontbijten? Probeer deze mini vanillebreadpudding! Maak van restjes brood een heerlijk ontbijt met onze vanillebreadpudding van stol en blau(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok