Combineer de Turkse en Mexicaanse keuken met elkaar! Maak vega quesadilla’s van Turkse pizza met feta, aubergine en courgette. Een recept om van te genieten!
Info
Ingrediënten
4 turkse pizza’s
1 courgette
1 aubergine
150 gram kerstomaatjes
150 gram fetakaas
100 gram geraspte kaas
1 eetlepel cajunkruiden
1 scheutje olijfolie
1 snufje peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de courgettes en de aubergines in plakjes en snijd de kerstomaatjes doormidden.
Rooster de plakjes courgette en aubergine om en om met de cajunkruiden in een antiaanbakpan in een druppeltje olijfolie.
Neem uit de pan en rooster er kort de kerstomaatjes in.
Leg 2 Turkse pizza’s op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met de helft van de geraspt kaas en verdeel er de courgette, aubergine en de kerstomaatjes overheen.
Verkruimel er de fetakaas overheen en strooi er de rest van de kaas overheen.
Leg er een tweede Turkse pizza op en druk goed aan.
Plaats ongeveer 10-15 minuten in de voorverwarmde oven. Neem uit de oven en snijd in punten. Geniet ervan!
De provincie Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en culinaire tradities. Of u nu zin heeft in verfijnde gastronomie of liever budgetvriend(...)
Voor echte paella wordt vaak rijst gebruikt, maar in dit recept hebben wij gekozen voor parelcouscous. Een keer wat anders! Geen zorgen: deze pael(...)
De provincie Utrecht biedt talloze mogelijkheden voor culinaire ontdekkingen, of u nu houdt van verfijnde gastronomie of liever budgetvriendelijk uit (...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok