Combineer de Turkse en Mexicaanse keuken met elkaar! Maak vega quesadilla’s van Turkse pizza met feta, aubergine en courgette. Een recept om van te genieten!
Info
Ingrediënten
4 turkse pizza’s
1 courgette
1 aubergine
150 gram kerstomaatjes
150 gram fetakaas
100 gram geraspte kaas
1 eetlepel cajunkruiden
1 scheutje olijfolie
1 snufje peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de courgettes en de aubergines in plakjes en snijd de kerstomaatjes doormidden.
Rooster de plakjes courgette en aubergine om en om met de cajunkruiden in een antiaanbakpan in een druppeltje olijfolie.
Neem uit de pan en rooster er kort de kerstomaatjes in.
Leg 2 Turkse pizza’s op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met de helft van de geraspt kaas en verdeel er de courgette, aubergine en de kerstomaatjes overheen.
Verkruimel er de fetakaas overheen en strooi er de rest van de kaas overheen.
Leg er een tweede Turkse pizza op en druk goed aan.
Plaats ongeveer 10-15 minuten in de voorverwarmde oven. Neem uit de oven en snijd in punten. Geniet ervan!
Deze vegetarische pasta met courgette wordt uw nieuwe lievelingsrecept. Het gerecht is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook heerlijk en voedzaam. (...)
Een frisse dorstlesser met de heerlijke smaken van citroen, aardbei en sinaasappel. Deze verfrissende combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen(...)