Combineer de Turkse en Mexicaanse keuken met elkaar! Maak vega quesadilla’s van Turkse pizza met feta, aubergine en courgette. Een recept om van te genieten!
Info
Ingrediënten
4 turkse pizza’s
1 courgette
1 aubergine
150 gram kerstomaatjes
150 gram fetakaas
100 gram geraspte kaas
1 eetlepel cajunkruiden
1 scheutje olijfolie
1 snufje peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de courgettes en de aubergines in plakjes en snijd de kerstomaatjes doormidden.
Rooster de plakjes courgette en aubergine om en om met de cajunkruiden in een antiaanbakpan in een druppeltje olijfolie.
Neem uit de pan en rooster er kort de kerstomaatjes in.
Leg 2 Turkse pizza’s op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met de helft van de geraspt kaas en verdeel er de courgette, aubergine en de kerstomaatjes overheen.
Verkruimel er de fetakaas overheen en strooi er de rest van de kaas overheen.
Leg er een tweede Turkse pizza op en druk goed aan.
Plaats ongeveer 10-15 minuten in de voorverwarmde oven. Neem uit de oven en snijd in punten. Geniet ervan!
Bent u klaar om uw koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Weg met dat saaie kopje! Als echte koffieliefhebber wilt u meer dan het standaard (...)
Het verkrijgen van een Michelin-ster is een prestatie waar veel restaurants ambitie voor hebben. Hoe werkt dat nou? Want het proces is geheim en zorgv(...)
Vandaag de dag van het huwelijk, volgende week Valentijnsdag: Een mooie gelegenheid om de liefde die u deelt met uw partner extra te vieren. Of u nu n(...)
Podcasts zijn uitgegroeid tot een populaire manier om te leren, te ontspannen en nieuwe werelden te ontdekken. En heeft u er al eens aan gedacht dat u(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok