Probeer eens deze heerlijke pizza van Turks brood met smaakvolle olijven en romige feta. De pizza wordt op de barbecue bereid, wat het ideaal maakt voor een zonnige dag!
Info
Ingrediënten
½ Turks brood
½ zoete ui
2 eetlepels pittige tomatensaus
½ pot gegrilde paprika
100 gram fetakaas
1 eetlepel zwarte olijven
½ theelepel oregano
Bereiding
Verwarm de barbecue voor op ongeveer 185 graden en leg een pizzasteen op het rooster zodat deze goed warm kan worden.
Snijd een dun laagje van het brood af zodat het kruim vrijkomt.
Maak de ui schoon en snijd in dunne ringen. Laat de paprika goed uitlekken en snijd in repen. Snijd de olijven doormidden.
Smeer het brood in met de tomatensaus en laat even staan, zodat de saus er goed in kan trekken.
Verdeel de ui, de paprika en de olijven over de saus en verkruimel er de fetakaas overheen.
Bestrooi met de oregano en plaats het brood op de pizzasteen. Sluit de deksel en laat de pizza in ongeveer 10-15 minuten krokant bakken. Neem van de barbecue en snijd in punten
Het nieuwe jaar begint vaak met een explosie van enthousiasme en goede voornemens. U hebt uw doelen voor 2025 al klaarliggen: fitter worden, gezonder (...)
Misschien heeft u er nog nooit van gehoord, maar op 13 januari was het 'Ruim je bureau op-dag'. Wellicht heeft of had u met uw tieners elke dag een 'r(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok