Probeer eens deze heerlijke pizza van Turks brood met smaakvolle olijven en romige feta. De pizza wordt op de barbecue bereid, wat het ideaal maakt voor een zonnige dag!
Info
Ingrediënten
½ Turks brood
½ zoete ui
2 eetlepels pittige tomatensaus
½ pot gegrilde paprika
100 gram fetakaas
1 eetlepel zwarte olijven
½ theelepel oregano
Bereiding
Verwarm de barbecue voor op ongeveer 185 graden en leg een pizzasteen op het rooster zodat deze goed warm kan worden.
Snijd een dun laagje van het brood af zodat het kruim vrijkomt.
Maak de ui schoon en snijd in dunne ringen. Laat de paprika goed uitlekken en snijd in repen. Snijd de olijven doormidden.
Smeer het brood in met de tomatensaus en laat even staan, zodat de saus er goed in kan trekken.
Verdeel de ui, de paprika en de olijven over de saus en verkruimel er de fetakaas overheen.
Bestrooi met de oregano en plaats het brood op de pizzasteen. Sluit de deksel en laat de pizza in ongeveer 10-15 minuten krokant bakken. Neem van de barbecue en snijd in punten
De provincie Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en culinaire tradities. Of u nu zin heeft in verfijnde gastronomie of liever budgetvriend(...)
Voor echte paella wordt vaak rijst gebruikt, maar in dit recept hebben wij gekozen voor parelcouscous. Een keer wat anders! Geen zorgen: deze pael(...)
De provincie Utrecht biedt talloze mogelijkheden voor culinaire ontdekkingen, of u nu houdt van verfijnde gastronomie of liever budgetvriendelijk uit (...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok