Bereid uw ontbijt moeiteloos voor met onze overnight oats. Deze variant met noten zorgt voor een echte boost in de ochtend!
Info
Ingrediënten
Basis
50 gram havermout
150 milliliter (amandel)melk
100 gram Griekse yoghurt 0%
1 eetlepel chiazaad
Topping
30 gram gemengde noten
1 theelepel pompoenpitten
1 sinaasappel (partjes en rasp van de schil)
Bereiding
Meng de havermout, melk, Griekse yoghurt en chiazaad. Dek af en plaats minimaal 4 uur, maar liefst overnacht, in de koelkast. Top de volgende dag af met
Hak de gemengde noten grof en meng met de pompoenpitten.
Rasp de schil van de sinaasappel en snijd de partjes los.
Top de overnight oats af met de partjes sinaasappel, noten en sinaasappelrasp. Wees creatief met ingrediënten en maak uw overnight oats helemaal naar uw smaak!
Als u op zoek bent naar een rustige zomervakantie weg van de drukte en toeristische hotspots, zijn er tal van verborgen pareltjes die u kunnen bieden (...)
Deze vegetarische pasta met courgette wordt uw nieuwe lievelingsrecept. Het gerecht is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook heerlijk en voedzaam. (...)