Bereid uw ontbijt moeiteloos voor met onze overnight oats. Deze variant met noten zorgt voor een echte boost in de ochtend!
Info
Ingrediënten
Basis
50 gram havermout
150 milliliter (amandel)melk
100 gram Griekse yoghurt 0%
1 eetlepel chiazaad
Topping
30 gram gemengde noten
1 theelepel pompoenpitten
1 sinaasappel (partjes en rasp van de schil)
Bereiding
Meng de havermout, melk, Griekse yoghurt en chiazaad. Dek af en plaats minimaal 4 uur, maar liefst overnacht, in de koelkast. Top de volgende dag af met
Hak de gemengde noten grof en meng met de pompoenpitten.
Rasp de schil van de sinaasappel en snijd de partjes los.
Top de overnight oats af met de partjes sinaasappel, noten en sinaasappelrasp. Wees creatief met ingrediënten en maak uw overnight oats helemaal naar uw smaak!
Friesland staat bekend om zijn prachtige natuur, rijke cultuur én culinaire diversiteit. Of u nu op zoek bent naar een verfijnde eetervaring of een g(...)
Groningen biedt naast prachtige natuur en historische steden ook een divers culinair aanbod. Of u nu kiest voor een verfijnde eetervaring of een gezel(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok