Overnight oats, de ultieme tijdsbesparing voor uw ontbijt! Deze variant met apple crumble is makkelijk én lekker!
Info
Ingrediënten
Basis
50 gram havermout
150 milliliter (amandel)melk
100 gram Griekse yoghurt 0%
1 eetlepel chiazaad (optioneel)
Topping
1 appel in stukjes
25 gram havermout
25 gram speltmeel
10 gram pecannoten
1 eetlepel kokosolie
1 snufje kaneel
Bereiding
Meng de havermout, melk, Griekse yoghurt en chiazaad. Dek af en plaats minimaal 4 uur, maar liefst overnacht, in de koelkast. Top de volgende dag af met:
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.
Hak de pecannoten grof. Meng de appel, pecannoten, havermout, speltmeel, kokosolie, honing en kaneel en verdeel over een bakplaat met bakpapier. Bak het geheel 20 tot 25 min. in de oven, schep halverwege om.
Top de overnight oats af met de apple crumble.
Tip: wees creatief met ingrediënten en maak uw overnight oats helemaal naar uw smaak!
Na verloop van tijd kan het een uitdaging zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Sociale netwerken kunnen veranderen, en soms is het lastig om nieuwe (...)
Het is herfst! Dit is het seizoen van warme truien, dampende mokken thee en knusse avonden bij de open haard. Het is ook het perfecte moment om uzelf (...)
De provincie Overijssel biedt tal van mogelijkheden voor culinaire ontdekkingen, of u nu kiest voor verfijnde gastronomie of liever budgetvriendelijk (...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok