Overnight oats, de ultieme tijdsbesparing voor uw ontbijt! Deze variant met apple crumble is makkelijk én lekker!
Info
Ingrediënten
Basis
50 gram havermout
150 milliliter (amandel)melk
100 gram Griekse yoghurt 0%
1 eetlepel chiazaad (optioneel)
Topping
1 appel in stukjes
25 gram havermout
25 gram speltmeel
10 gram pecannoten
1 eetlepel kokosolie
1 snufje kaneel
Bereiding
Meng de havermout, melk, Griekse yoghurt en chiazaad. Dek af en plaats minimaal 4 uur, maar liefst overnacht, in de koelkast. Top de volgende dag af met:
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.
Hak de pecannoten grof. Meng de appel, pecannoten, havermout, speltmeel, kokosolie, honing en kaneel en verdeel over een bakplaat met bakpapier. Bak het geheel 20 tot 25 min. in de oven, schep halverwege om.
Top de overnight oats af met de apple crumble.
Tip: wees creatief met ingrediënten en maak uw overnight oats helemaal naar uw smaak!
De provincie Overijssel biedt tal van mogelijkheden voor culinaire ontdekkingen, of u nu kiest voor verfijnde gastronomie of liever budgetvriendelijk (...)
De provincie Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en culinaire tradities. Of u nu zin heeft in verfijnde gastronomie of liever budgetvriend(...)
Voor echte paella wordt vaak rijst gebruikt, maar in dit recept hebben wij gekozen voor parelcouscous. Een keer wat anders! Geen zorgen: deze pael(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok