Deze eenvoudige en gezonde banaan-ei-pannenkoekjes zijn perfect voor een snelle lunch. Met slechts vier ingrediënten maakt u in een handomdraai heerlijke, luchtige pannenkoekjes die natuurlijk zoet zijn door de banaan. Een ideaal gerecht om warm of op kamertemperatuur te serveren!
Info
Ingrediënten
2 rijpe bananen
4 eieren
0.5 theelepel kaneel
2 eetlepels zonnebloemolie
Bereiding
Doe de bananen, eieren en kaneel in een mixer of blender. Blend tot een glad beslag.
Verhit in een ruime koekenpan ½ el olie. Schep 2 bergjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes in 2 min. per kant lichtbruin en gaar.
Leg de pannenkoekjes op een bord en houd ze warm onder een deksel. Bak op dezelfde manier met de rest van de olie en het beslag nog 6 pannenkoekjes. Serveer ze warm of op kamertemperatuur.
Veel mensen dromen ervan: van hun hobby hun beroep maken. Iets doen wat plezier brengt, maar ook erkenning of zelfs een inkomen oplevert. Rondkomen va(...)
De herfst is het seizoen van warme kleuren, knisperende bladeren én heerlijke paddenstoelen. Deze romige risotto brengt al die herfstige smaken samen(...)
De Veluwe heeft iets magisch. De tijd lijkt er altijd stil te staan en achter elke kronkelende boom lijkt een verrassend pad toch een hele andere rich(...)
Het zachte schijnsel van kaarsen en misschien een warme open haard of een heerlijk warm dekentje nodigen uit tot momenten van stilte, rust en bezinnin(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.