Deze eenvoudige en gezonde banaan-ei-pannenkoekjes zijn perfect voor een snelle lunch. Met slechts vier ingrediënten maakt u in een handomdraai heerlijke, luchtige pannenkoekjes die natuurlijk zoet zijn door de banaan. Een ideaal gerecht om warm of op kamertemperatuur te serveren!
Info
Ingrediënten
2 rijpe bananen
4 eieren
0.5 theelepel kaneel
2 eetlepels zonnebloemolie
Bereiding
Doe de bananen, eieren en kaneel in een mixer of blender. Blend tot een glad beslag.
Verhit in een ruime koekenpan ½ el olie. Schep 2 bergjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes in 2 min. per kant lichtbruin en gaar.
Leg de pannenkoekjes op een bord en houd ze warm onder een deksel. Bak op dezelfde manier met de rest van de olie en het beslag nog 6 pannenkoekjes. Serveer ze warm of op kamertemperatuur.
Friesland staat bekend om zijn prachtige natuur, rijke cultuur én culinaire diversiteit. Of u nu op zoek bent naar een verfijnde eetervaring of een g(...)
Groningen biedt naast prachtige natuur en historische steden ook een divers culinair aanbod. Of u nu kiest voor een verfijnde eetervaring of een gezel(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok