Deze eenvoudige en gezonde banaan-ei-pannenkoekjes zijn perfect voor een snelle lunch. Met slechts vier ingrediënten maakt u in een handomdraai heerlijke, luchtige pannenkoekjes die natuurlijk zoet zijn door de banaan. Een ideaal gerecht om warm of op kamertemperatuur te serveren!
Info
Ingrediënten
2 rijpe bananen
4 eieren
0.5 theelepel kaneel
2 eetlepels zonnebloemolie
Bereiding
Doe de bananen, eieren en kaneel in een mixer of blender. Blend tot een glad beslag.
Verhit in een ruime koekenpan ½ el olie. Schep 2 bergjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes in 2 min. per kant lichtbruin en gaar.
Leg de pannenkoekjes op een bord en houd ze warm onder een deksel. Bak op dezelfde manier met de rest van de olie en het beslag nog 6 pannenkoekjes. Serveer ze warm of op kamertemperatuur.
Feestelijk ontbijten? Probeer deze mini vanillebreadpudding! Maak van restjes brood een heerlijk ontbijt met onze vanillebreadpudding van stol en blau(...)
Pasen is een tijd van reflectie, feest en samenzijn. Het markeert de wederopstanding van Jezus voor christenen, maar ook de komst van de lente voor an(...)
Er was een tijd dat we dachten dat altijd maar bezig zijn een teken van succes was. Hoe voller de agenda, hoe belangrijker het leven. Maar nu de jaren(...)
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Voor veel mensen staat vakantie gelijk aan gezelschap, drukke familie-uitjes of reizen met vrienden. Maar wat als(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok