Heerlijke kaiserbroodjes met ei en verse pesto, warm afgebakken in de oven.
Info
Ingrediënten
2 stuks kaiserbroodjes
2 eetlepels pesto verse
1 eetlepel gedroogde tomaat
2 stuks Eieren
0.5 bol mozzarella
25 grama (rucola)sla
0.5 peper versgemalen
0.5 zo
Bereiding
Verwarm de oven voor op 170ºC.
Snijd het kapje van de kaiserbroodjes en pluk het kruim uit de broodjes.
Smeer aan de binnenkant in met de pesto.
Snijd de gedroogde tomaatjes in stukjes en verdeel over de broodjes.
Breek in ieder broodje een eitje.
Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de broodjes. Kruid met versgemalen peper en zout.
Leg op een bakplaat en leg er ook de kapjes bij.
Plaats in de voorverwarmde oven en laat in ongeveer 15 minuten bakken tot het eiwit net gestold is en de kaas lekker gesmolten
Maak de rucola lichtjes aan met een beetje olijfolie, peper en zout en verdeel net voor het serveren over de gevulde broodjes. Serveer er het kapje tegenaan
Basbousa is een traditionele Egyptische griesmeelcake, geliefd in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Deze smeuïge cake wordt doordrenkt met sinaasapp(...)
Voor veel 50-plussers wordt lezen niet alleen een hobby, maar ook een manier om verbonden te blijven met anderen en nieuwe perspectieven te ontdekken.(...)
Als u op zoek bent naar een reis die natuur, geschiedenis en romantiek combineert, dan is Oostenrijk de ideale bestemming. Van het iconische Schloss S(...)
Koningsdag. De een trekt er vroeg op uit met een oranje hoed en een volle tas, de ander blijft liever ver van de drukte vandaan. En dat is allemaal pr(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok