Heerlijke kaiserbroodjes met ei en verse pesto, warm afgebakken in de oven.
Info
Ingrediënten
2 stuks kaiserbroodjes
2 eetlepels pesto verse
1 eetlepel gedroogde tomaat
2 stuks Eieren
0.5 bol mozzarella
25 grama (rucola)sla
0.5 peper versgemalen
0.5 zo
Bereiding
Verwarm de oven voor op 170ºC.
Snijd het kapje van de kaiserbroodjes en pluk het kruim uit de broodjes.
Smeer aan de binnenkant in met de pesto.
Snijd de gedroogde tomaatjes in stukjes en verdeel over de broodjes.
Breek in ieder broodje een eitje.
Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de broodjes. Kruid met versgemalen peper en zout.
Leg op een bakplaat en leg er ook de kapjes bij.
Plaats in de voorverwarmde oven en laat in ongeveer 15 minuten bakken tot het eiwit net gestold is en de kaas lekker gesmolten
Maak de rucola lichtjes aan met een beetje olijfolie, peper en zout en verdeel net voor het serveren over de gevulde broodjes. Serveer er het kapje tegenaan
Het nieuwe jaar begint vaak met een explosie van enthousiasme en goede voornemens. U hebt uw doelen voor 2025 al klaarliggen: fitter worden, gezonder (...)
Misschien heeft u er nog nooit van gehoord, maar op 13 januari was het 'Ruim je bureau op-dag'. Wellicht heeft of had u met uw tieners elke dag een 'r(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok