Heerlijke kaiserbroodjes met ei en verse pesto, warm afgebakken in de oven.
Info
Ingrediënten
2 stuks kaiserbroodjes
2 eetlepels pesto verse
1 eetlepel gedroogde tomaat
2 stuks Eieren
0.5 bol mozzarella
25 grama (rucola)sla
0.5 peper versgemalen
0.5 zo
Bereiding
Verwarm de oven voor op 170ºC.
Snijd het kapje van de kaiserbroodjes en pluk het kruim uit de broodjes.
Smeer aan de binnenkant in met de pesto.
Snijd de gedroogde tomaatjes in stukjes en verdeel over de broodjes.
Breek in ieder broodje een eitje.
Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de broodjes. Kruid met versgemalen peper en zout.
Leg op een bakplaat en leg er ook de kapjes bij.
Plaats in de voorverwarmde oven en laat in ongeveer 15 minuten bakken tot het eiwit net gestold is en de kaas lekker gesmolten
Maak de rucola lichtjes aan met een beetje olijfolie, peper en zout en verdeel net voor het serveren over de gevulde broodjes. Serveer er het kapje tegenaan
Deze vegetarische pasta met courgette wordt uw nieuwe lievelingsrecept. Het gerecht is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook heerlijk en voedzaam. (...)
Een frisse dorstlesser met de heerlijke smaken van citroen, aardbei en sinaasappel. Deze verfrissende combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen(...)