Een fris en fruitig tussendoortje dat u moeiteloos meeneemt voor onderweg! Deze kleurrijke snack is niet alleen snel te maken, maar geeft u ook een smakelijke energieboost midden op de dag. De mango-kokosdip voegt een verrassend exotisch tintje toe dat perfect samengaat met stukjes appel, wortel of komkommer. Of u nu onderweg bent, op kantoor zit of een middagwandeling plant: dit lichte tussendoortje is precies wat u nodig heeft om lichaam én geest weer op te frissen.
Soort
Tussendoortje
Aantal
2 personen
Bereidingstijd
10 minuten
Ingrediënten
100 gram kokosyoghurt plantaardig
0.25 mango geschild, in blokjes
100 gram aardbeien schoongemaakt
50 gram blauwe bessen
50 gram witte druiven
Bereiding
Pureer de yoghurt met mango en verdeel in 2 porties. Verdeel het fruit ook in porties en bewaar, net als de dip, in afgesloten bakjes in de koelkast.
Thuis? Serveer de dip en het fruit met een prikker. Onderweg? Lepeltje erbij en gaan!
Tips:
Bewaar de dip tot 4 dagen in de koelkast.
De dip is ook lekker bij andere soorten fruit, zoals mandarijn, ananas en kiwi
Het zachte schijnsel van kaarsen en misschien een warme open haard of een heerlijk warm dekentje nodigen uit tot momenten van stilte, rust en bezinnin(...)
Wilt u een broodje pulled chicken maken? Deze smaakvolle broodjes met verse pulled chicken, ketjap en witte koolsalade zijn een ware traktatie. Heerli(...)
Wist u dat stoofperen niet alleen lekker zijn bij vleesgerechten, maar ook uitstekend te combineren zijn met een kaasplank? Probeer ze eens bij een st(...)
Weet u nog dat gevoel dat een boek u compleet kon meeslepen? Dat u de bladzijdes niet wilde omdraaien omdat u bang was dat het zou eindigen, maar tege(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.