Deze heerlijke lekkernij brengt het beste van de natuur samen in één verfrissend hapje. De sappige, zoete mango’s, boordevol vitamine C en antioxidanten, vormen de perfecte basis voor deze gezonde bevroren yoghurt.
Info
Ingrediënten
250 gram mangostukjes uit de diepvries bevroren
2.5 volle yoghurt
2 eetlepels honing
0.5 stuk mango
Bereiding
Schil de verse mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakken langs de pit af. Snijd de plakjes in dunne reepjes, zodat spaghetti ontstaat.
Doe de mangostukjes met de yoghurt en de honing in de blender en draai tot een stevige, bevoren smoothie.
Schenk in glazen en verdeel er de spaghetti van mango over.
Het zachte schijnsel van kaarsen en misschien een warme open haard of een heerlijk warm dekentje nodigen uit tot momenten van stilte, rust en bezinnin(...)
Wilt u een broodje pulled chicken maken? Deze smaakvolle broodjes met verse pulled chicken, ketjap en witte koolsalade zijn een ware traktatie. Heerli(...)
Wist u dat stoofperen niet alleen lekker zijn bij vleesgerechten, maar ook uitstekend te combineren zijn met een kaasplank? Probeer ze eens bij een st(...)
Weet u nog dat gevoel dat een boek u compleet kon meeslepen? Dat u de bladzijdes niet wilde omdraaien omdat u bang was dat het zou eindigen, maar tege(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.