Bij een onvergetelijke borrel is een dip broodnodig. Met dit recept maakt u 3 heerlijke zoete dips: één met pindakaas, één met chocoladepasta en één met chocola!
Info
Ingrediënten
300 gram zachte boter
2 eetlepels pindakaas
1 eetlepel gehakte pinda’s
2 eetlepels hazelnootpasta
2 eetlepels chocolade grof gehakt
Bereiding
Verdeel de zachte boter over drie bakjes.
Meng de boter van bakje 1 met de pindakaas en garneer met gehakte pinda’s.
Meng de boter van bakje 2 met de chocoladepasta.
En meng de boter van bakje 3 met de stukjes chocolade.
Serveer de botertjes met kerstbrood en dippen maar!
De provincie Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en culinaire tradities. Of u nu zin heeft in verfijnde gastronomie of liever budgetvriend(...)
Voor echte paella wordt vaak rijst gebruikt, maar in dit recept hebben wij gekozen voor parelcouscous. Een keer wat anders! Geen zorgen: deze pael(...)
De provincie Utrecht biedt talloze mogelijkheden voor culinaire ontdekkingen, of u nu houdt van verfijnde gastronomie of liever budgetvriendelijk uit (...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok