Bij een onvergetelijke borrel is een dip broodnodig. Met dit recept maakt u 3 heerlijke zoete dips: één met pindakaas, één met chocoladepasta en één met chocola!
Info
Ingrediënten
300 gram zachte boter
2 eetlepels pindakaas
1 eetlepel gehakte pinda’s
2 eetlepels hazelnootpasta
2 eetlepels chocolade grof gehakt
Bereiding
Verdeel de zachte boter over drie bakjes.
Meng de boter van bakje 1 met de pindakaas en garneer met gehakte pinda’s.
Meng de boter van bakje 2 met de chocoladepasta.
En meng de boter van bakje 3 met de stukjes chocolade.
Serveer de botertjes met kerstbrood en dippen maar!
Het is herfst! Dit is het seizoen van warme truien, dampende mokken thee en knusse avonden bij de open haard. Het is ook het perfecte moment om uzelf (...)
De provincie Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en culinaire tradities. Of u nu zin heeft in verfijnde gastronomie of liever budgetvriend(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok