Heerlijk voor bij de borrel: deze camembert uit de oven. Bereid met worst, roomkaas en andere borrelhapjes. Nodig alvast uw vrienden of familie maar uit want dat wordt genieten!
Info
Ingrediënten
1 camembert
1 bakje gemengde olijven
1 bakje verse pesto
1 bakje fuetworstjes
1 bakje peppadews met roomkaas
1 bakje grillworst
1 bakje serrano roomkaasrolletjes
1 trosje blauwe druiven
1 diverse crackers en dipstokjes naar keuze
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal de camembert uit de verpakking en zet weer terug in de onderste helft van het doosje. Plaats in een vuurvast schaaltje.
Snijd de bovenkant kruislings in. Snijd een gedeelte van de olijven in stukjes.
Smeer de camembert aan de bovenkant in met verse pesto en top met de gesneden olijven.
Plaats in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 10-15 minuten “bakken”, zodat de kaas mooi zacht wordt.
Dresseer de overige ingrediënten in schaaltjes op een plank en zet er de warme camembert bij.
Gebruik de crackers en de dipstokjes om de kaas met te dippen. Enjoy!
Basbousa is een traditionele Egyptische griesmeelcake, geliefd in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Deze smeuïge cake wordt doordrenkt met sinaasapp(...)
Voor veel 50-plussers wordt lezen niet alleen een hobby, maar ook een manier om verbonden te blijven met anderen en nieuwe perspectieven te ontdekken.(...)
Als u op zoek bent naar een reis die natuur, geschiedenis en romantiek combineert, dan is Oostenrijk de ideale bestemming. Van het iconische Schloss S(...)
Koningsdag. De een trekt er vroeg op uit met een oranje hoed en een volle tas, de ander blijft liever ver van de drukte vandaan. En dat is allemaal pr(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok