Heerlijk voor bij de borrel: deze camembert uit de oven. Bereid met worst, roomkaas en andere borrelhapjes. Nodig alvast uw vrienden of familie maar uit want dat wordt genieten!
Info
Ingrediënten
1 camembert
1 bakje gemengde olijven
1 bakje verse pesto
1 bakje fuetworstjes
1 bakje peppadews met roomkaas
1 bakje grillworst
1 bakje serrano roomkaasrolletjes
1 trosje blauwe druiven
1 diverse crackers en dipstokjes naar keuze
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal de camembert uit de verpakking en zet weer terug in de onderste helft van het doosje. Plaats in een vuurvast schaaltje.
Snijd de bovenkant kruislings in. Snijd een gedeelte van de olijven in stukjes.
Smeer de camembert aan de bovenkant in met verse pesto en top met de gesneden olijven.
Plaats in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 10-15 minuten “bakken”, zodat de kaas mooi zacht wordt.
Dresseer de overige ingrediënten in schaaltjes op een plank en zet er de warme camembert bij.
Gebruik de crackers en de dipstokjes om de kaas met te dippen. Enjoy!
De provincie Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en culinaire tradities. Of u nu zin heeft in verfijnde gastronomie of liever budgetvriend(...)
Voor echte paella wordt vaak rijst gebruikt, maar in dit recept hebben wij gekozen voor parelcouscous. Een keer wat anders! Geen zorgen: deze pael(...)
De provincie Utrecht biedt talloze mogelijkheden voor culinaire ontdekkingen, of u nu houdt van verfijnde gastronomie of liever budgetvriendelijk uit (...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok