Heerlijk voor bij de borrel: deze camembert uit de oven. Bereid met worst, roomkaas en andere borrelhapjes. Nodig alvast uw vrienden of familie maar uit want dat wordt genieten!
Info
Ingrediënten
1 camembert
1 bakje gemengde olijven
1 bakje verse pesto
1 bakje fuetworstjes
1 bakje peppadews met roomkaas
1 bakje grillworst
1 bakje serrano roomkaasrolletjes
1 trosje blauwe druiven
1 diverse crackers en dipstokjes naar keuze
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal de camembert uit de verpakking en zet weer terug in de onderste helft van het doosje. Plaats in een vuurvast schaaltje.
Snijd de bovenkant kruislings in. Snijd een gedeelte van de olijven in stukjes.
Smeer de camembert aan de bovenkant in met verse pesto en top met de gesneden olijven.
Plaats in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 10-15 minuten “bakken”, zodat de kaas mooi zacht wordt.
Dresseer de overige ingrediënten in schaaltjes op een plank en zet er de warme camembert bij.
Gebruik de crackers en de dipstokjes om de kaas met te dippen. Enjoy!
Deze vegetarische pasta met courgette wordt uw nieuwe lievelingsrecept. Het gerecht is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook heerlijk en voedzaam. (...)
Een frisse dorstlesser met de heerlijke smaken van citroen, aardbei en sinaasappel. Deze verfrissende combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen(...)