Met deze Butterboard slaat u de (borrel)plank nooit mis bij uw gasten! Geserveerd met avocado, dragon, parmaham en walnoten!
Info
Ingrediënten
500 gram avocado
250 gram zachte boter
2 limoenen en 3 eetlepels rasp
1 handje dragon (20 g)
1 handje dille (20 g)
100 gram cherrytomaatjes
5 partjes vijgen in partjes
200 gram parmaham
1 handje rucola
1 handje walnoten
2 eetlepels granaatappelpitjes
Bereiding
Doe de avocado, zachte boter, limoensap en limoenrasp, zout en peper in de mengbeker en pureer glad in de keukenmachine. Meng de dille en dragon vervolgens door het mengsel.
Smeer de boter op een houten plank en garneer met parmaham, cherrytomaatjes, partjes vijg, walnoten, rucola en granaatappelpitjes.
Serveer met brood of gebakken toast en geniet er samen lekker van!
Deze vegetarische pasta met courgette wordt uw nieuwe lievelingsrecept. Het gerecht is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook heerlijk en voedzaam. (...)
Een frisse dorstlesser met de heerlijke smaken van citroen, aardbei en sinaasappel. Deze verfrissende combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen(...)