Met deze Butterboard slaat u de (borrel)plank nooit mis bij uw gasten! Geserveerd met avocado, dragon, parmaham en walnoten!
Info
Ingrediënten
500 gram avocado
250 gram zachte boter
2 limoenen en 3 eetlepels rasp
1 handje dragon (20 g)
1 handje dille (20 g)
100 gram cherrytomaatjes
5 partjes vijgen in partjes
200 gram parmaham
1 handje rucola
1 handje walnoten
2 eetlepels granaatappelpitjes
Bereiding
Doe de avocado, zachte boter, limoensap en limoenrasp, zout en peper in de mengbeker en pureer glad in de keukenmachine. Meng de dille en dragon vervolgens door het mengsel.
Smeer de boter op een houten plank en garneer met parmaham, cherrytomaatjes, partjes vijg, walnoten, rucola en granaatappelpitjes.
Serveer met brood of gebakken toast en geniet er samen lekker van!
Bent u klaar om uw koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Weg met dat saaie kopje! Als echte koffieliefhebber wilt u meer dan het standaard (...)
Het verkrijgen van een Michelin-ster is een prestatie waar veel restaurants ambitie voor hebben. Hoe werkt dat nou? Want het proces is geheim en zorgv(...)
Vandaag de dag van het huwelijk, volgende week Valentijnsdag: Een mooie gelegenheid om de liefde die u deelt met uw partner extra te vieren. Of u nu n(...)
Podcasts zijn uitgegroeid tot een populaire manier om te leren, te ontspannen en nieuwe werelden te ontdekken. En heeft u er al eens aan gedacht dat u(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok