Met deze Butterboard slaat u de (borrel)plank nooit mis bij uw gasten! Geserveerd met avocado, dragon, parmaham en walnoten!
Info
Ingrediënten
500 gram avocado
250 gram zachte boter
2 limoenen en 3 eetlepels rasp
1 handje dragon (20 g)
1 handje dille (20 g)
100 gram cherrytomaatjes
5 partjes vijgen in partjes
200 gram parmaham
1 handje rucola
1 handje walnoten
2 eetlepels granaatappelpitjes
Bereiding
Doe de avocado, zachte boter, limoensap en limoenrasp, zout en peper in de mengbeker en pureer glad in de keukenmachine. Meng de dille en dragon vervolgens door het mengsel.
Smeer de boter op een houten plank en garneer met parmaham, cherrytomaatjes, partjes vijg, walnoten, rucola en granaatappelpitjes.
Serveer met brood of gebakken toast en geniet er samen lekker van!
Het is herfst! Dit is het seizoen van warme truien, dampende mokken thee en knusse avonden bij de open haard. Het is ook het perfecte moment om uzelf (...)
De provincie Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en culinaire tradities. Of u nu zin heeft in verfijnde gastronomie of liever budgetvriend(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok