Info
Ingrediënten
- 120 gram zongedroogde tomaatjes koelvers
- 2 teentjes knoflook
- 1 pot witte bonen afgespoeld, uitgelekt, à 365 g
- 1 theelepel gedroogde rozemarijn
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 sneeën robuust wit vloerbrood gehalveerd
- 8 plakken mortadella
Verras uw gasten met deze smakelijke Italiaanse bruschette! Krokant gegrild brood, een romige witte bonenspread met knoflook en rozemarijn, en de rijke smaken van zongedroogde tomaatjes en mortadella maken dit borrelhapje tot een echte traktatie. Eenvoudig vooraf te bereiden, zodat u meer tijd heeft om van uw gezelschap te genieten.
Tip: u kunt de bruschette ook al deels van tevoren maken. Rooster het brood en wrijf in met de knoflook. Bereid de bonen en prak fijn. Bewaar tot 2 uur op kamertemperatuur of tot 1 dag afgedekt in de koelkast. Op deze manier kan de topping even marineren en wordt-ie nog smaakvoller. Laat op kamertemperatuur komen voor serveren.