Deze heerlijke lekkernij brengt het beste van de natuur samen in één verfrissend hapje. De sappige, zoete mango’s, boordevol vitamine C en antioxidanten, vormen de perfecte basis voor deze gezonde bevroren yoghurt.
Info
Ingrediënten
250 gram mangostukjes uit de diepvries bevroren
2.5 volle yoghurt
2 eetlepels honing
0.5 stuk mango
Bereiding
Schil de verse mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakken langs de pit af. Snijd de plakjes in dunne reepjes, zodat spaghetti ontstaat.
Doe de mangostukjes met de yoghurt en de honing in de blender en draai tot een stevige, bevoren smoothie.
Schenk in glazen en verdeel er de spaghetti van mango over.
De provincie Utrecht biedt talloze mogelijkheden voor culinaire ontdekkingen, of u nu houdt van verfijnde gastronomie of liever budgetvriendelijk uit (...)
Zuid-Holland biedt een scala aan culinaire pareltjes voor elke smaak en elk budget. Of u nu zin heeft in een chique diner of liever budgetproof uit et(...)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.Ok